Kérjen árajánlatot tőlünk!

Önnek ez nem kerül egy forintjába sem. Vegye fel velünk a kapcsolatot, találkozzunk személyesen, majd pár napon belül tudja meg, mennyibe kerülne nálunk az Ön által megálmodott konyha

 

Mi nem szeretnénk drága konyhát eladni Önnek, amennyiben nem erre van igény.
Viszont ha luxus konyhát szeretne a legmodernebb megoldásokkal, azt is megvalósítjuk.

Meghallgatjuk a vásárló igényeit, majd ehhez ajánlunk olyan vasalatokat, megoldásokat, amellyel a vásárló számára megfizethető konyhabútort tudunk készíteni.
Több féle gyártónak forgalmazzuk vasalatait, bútorlapjait, mosogató tálcáit, háztartási gépeit.
A végső árat így úgy tudjuk alakítani, hogy azzal Ön is elégedett lesz.

Mik határozzák meg az árat?

Box rendszerek, belső elosztórendszerek

Az, hogy a belső szerkezet milyen box-rendszerekből, belső osztórendszerekből áll össze, az egyik legmeghatározóbb árszorzó. Egy vesetál a sarokszekrénybe praktikusnak tűnhet, viszont nem a legolcsóbb megoldás. Természetesen a vevő dönt, hiszen ő tudja, mi az ami hosszú távon boldoggá teszi új konyhájában.

Mozgástechnológia

Halkan csukódjon a szekrény ajtaja? Egy kis nyomásra kihúzódjon a fiók? Push-open nyitást szeretne, vagy hagyományos fogantyúkat? Ma már minden kényelmi megoldás lehetséges, amit egy konyhában el tud képzelni.

A konyha mérete, elrendezése

Ha nagyobb konyha az álmunk és mondjuk konyhaszigetet is szeretnénk, az bizonyosan többe fog kerülni, mint egy hasonló felszereltségű kisebb változata. Ha nagy konyhát szeretnénk, de azt kevesebb összegből kihozni, akkor lehet választani olcsóbb vasalatokat, belső szerkezeti megoldásokat. Erről hosszasan írunk az alábbi bejegyzésünkben.

A beépített háztartási gépek

Tőlünk megvásárolhatja háztartási gépeit is, így nem kell külön ez után is rohangálnia. A bolti árnál nem drágábban tudja megrendelni a konyhával együtt. A konyha beépítésekor a gépeit is a helyszínre visszük és beépítjük, így sok időt és vesződséget spórolhat meg. Természetesen Ön dönt milyen márkájú és árú hűtőt, főzőlapot, sütőt, mikrót vagy mosogatógépet vásárol.

Bútorlap, munkalap

A kiválasztott anyagok nagyon fontosak, hiszen ezek adják a konyha design-ját, azt, ami kívülről látszik. A minőségi alapanyag nem csak szép, de tartós is. Segítünk kiválasztani a színt. Fa hatású legyen vagy magasfényű? Ezen felül is még rengeteg alapanyagból választhat, annak fényében, inkább klasszikus, vagy modern konyhát szeretne.