Konyhatervezés és kivitelezés lépésről lépésre

6 lépésben mutatjuk be, milyen folyamat vár Önre, ha velünk tervezi és gyártja egyedi konyhabútorát!

Konyhastúdiónk

4032 Debrecen, Füredi út 76. (UNIX, Saray, Szuper Üzletház, Energym mellett)
Nyitvatartás:
Hétfő-Péntek: 10:00-18:00
Szombat: 09:00-13:00
Vasárnap: ZÁRVA
Tel.: +36303933841
Email: kikol@kikol.hu

1. Tekintse meg bemutatókonyhákat Debreceni bemutatótermünkben, vagy vegye fel rögtön a kapcsolatot!

Debreceni bútor bemutatótermünkben több féle konyhai megoldást is bemutató modern stílusú konyhánkat tekintheti meg. Több féle fogantyú típust, belső szerkezeti megoldást láthat, emellett front és korpusz mintákat is megtalál. Ha tetszik Önnek bemutatókonyhánk, vagy meggyőzték referencia konyháink, kérjen időpontot itt a kapcsolatfelvételnél, vagy bolti kollégánk segítségével.

2. Személyes találkozó bemutatótermünkben

Időpont egyeztetéskor elmondja kollégánk mit hozzon magával: Tervrajz, Fotó a leendő konyha helyéről, esetleg képek Önnek tetsző konyhákról. Megbeszéljük a részleteket, konyhafrontokat, korpuszokat, belső megoldásokat, fogantyúkat, beépítendő gépeket. Ez után Ön hazamegy, mi pedig elkezdünk dolgozni a látványterven és az árajánlaton.

3. Látványterv, árajánlat és megrendelés

5 napon belül küldünk Önnek látványtervet, az egyes tervekre árajánlatot. Igény esetén, és felár ellenében (amelyet a végső árból majd levonunk) 3D látványtervet is készítünk. Amennyiben Önnek megfelel a konyha terve és az ár, aláírjuk a szerződést.

4. Helyszíni felmérés

A helyszínen rögzítjük a konyha minden paraméterét. Méreteket, elektromos kiállások elhelyezkedését, esetleges kötöttségeket. Ez nagyon fontos része lesz a gyártásnak, hiszen a pontos méretvétel az alapja annak, hogy konyhabútora úgy illeszkedjen otthonába, ahogy azt korábban együtt megterveztük.

5. Konyhabútor legyártása

Modern technológiával és magas minőségben legyártjuk bútorát saját esztári üzemünkben. Profi vasalatokkal, amennyiben ezt egyeztetttük le, úgy fékező fiókokkal, kosarakkal, érintésre nyíló konyhabútor ajtókkal tesszük még kényelmesebbé konyháját.

6. Házhozszállítjuk és beszereljük új konyháját

Kivitelező csapatunk elviszi Önnek új konyháját, amit beszerelnek a háztartási gépekkel együtt, hogy az tökéletesen a helyén legyen és Ön üzemkészen használhassa azt!

méretfelvételi segédlet

Konyhabútor és beépített szekrény tervezéshez